Cyclus

Richt uw eigen zelfevaluaties & audit cycli in en beheers elke specifieke audit trail. Faciliteert tussentijdse evaluaties en interne/externe onderzoeken.

In de afgelopen 25 jaar is de Compass AuditBuilder met succes gebruikt in verscheidene sectoren: Industrie, gezondheidszorg en overheid. Als gevolg van de uitwisseling van kennis, ervaringen en ideeën met het gebruikersplatform is er een door de praktijk gedragen zelfevaluatie & audit platform ontstaan.

Onmiddellijke implementatie:

Om de gebruiker volledig operationeel eigendom te geven, faciliteert het Compass platform gemakkelijke configuratie en uitvoering (bijvoorbeeld in het geval van een kritieke non-compliance of het hervatten van de werkzaamheden en processen na een noodtoestand).

Meerdere gebruiksopties:

Het Compass platform kan op twee manieren gebruikt worden: Als een SaaS oplossing of aan de hand van een installatie op uw eigen server.

Deze flexibiliteit maakt Compass zeer geschikt voor kleine (zoals quick scans) en grote onderzoeken (voortgangsonderzoeken tijdens procesveranderingen).

De ondersteuning:

Het Compusense Support Team in Oegstgeest voorziet in volledige ondersteuning bij het uitvoeren interne onderzoeken binnen een organisatie.

Expertise op het gebied van koppeling van organisatieprocessen met een team van ervaringsdeskundigen.

Om evaluatie- & auditdata te genereren biedt Compass onder andere de volgende opties:

Bij het uploaden van bewijsmiddelen bij de prestatie-indicatoren worden allerhande bestandstypes ondersteund zoals: Word, PDF, Excel, maar ook multimedia zoals geluidsbestanden, foto’s & filmopnamen van intakeprocessen enz.

Beveiligde omgeving met specifieke en individuele toegangscodering

Eenvoudige beantwoording en scoring van relevant/significant/priority indicatoren met mogelijkheid voor de volgende antwoordtypen:

Gesloten antwoorden zoals ja/nee, keuze-opties, checkboxen, slider opties, valuta enz.

Open antwoordtypes zoals velden, valuta, cijfers, datum en tijd

Open antwoordtypes, inhakend op uitkomsten van zelfevaluaties, scores en opinies.

Alleen toepasselijke en significante mogelijkheden en indicatoren worden zichtbaar gemaakt (met o.a. gebruik van skip logic)

Verkeerslichten voor relevantie, significantie en prioriteit kunnen worden geselecteerd alsmede Radar Screens met de kritieke benchmarks. Hierdoor wordt een Gap Analyse gevisualiseerd om adhoc tot actieplanning over te gaan.


Terug

 • Compleet management framework

  Compleet management framework

  Het Compusense softwareplatform integreert standaarden en managementmodellen in één alert informatiesysteem.

 • Beveiligde omgeving

  Beveiligde omgeving

  Compusense voldoet als Verwerker aan de eisen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

 • Volledig in eigen beheer

  Volledig in eigen beheer

  Op eenvoudige wijze kunnen kwaliteitscycli samengesteld en onderzoeken beheerd worden.

  Lees meer